Reklám és információs vitrinek

Utasváróba szerelt EURO méretű világító reklámvitrinUtasváróba szerelt EURO méretű világító reklámvitrin

Vitrinek típusai:

1. utastájékoztató vitrin oszlopra szerelhető kivitelben /egyoldalas/:
Speciális aluminium profilokból és aluminium lemezből összeállított szerkezet. A vitrin ajtaja speciális kulccsal nyitható, az illetéktelen nyitás megakadályozása érdekében. A vitrin kialakítása lehetővé teszi az információk könnyű cserélhetőségét.

2. információs vitrin tartóvázba beépíthető kivitelben /kétoldalas/:
Az utastájékoztató vitrinhez hasonló kialakítású, azzal a különbséggel, hogy kétoldalas kivitelben készül és felerősítése tartóvázba történik.

3. EURO szabványméretű reklámvitrin:
EURO szabványméretű CITY-LIGHT poszterek befogadására alkalmas, aluminium profilokból kialakított hirdetőeszköz, felfelé nyíló ajtókkal, melyeket felhajtott állapotukban gázrugós kitámasztók tartanak stabil helyzetben. A vitrin szekrényszerű kiképzése lehetővé teszi, hogy két oldalára plakátot lehessen elhelyezni és szürkülettől virradatig kivilágítható legyen a benne elhelyezett fénycsövek segítségével. A vitrin készülhet egyoldalas, fali kivitelben is.

4. EURO szabványméretű vitrin utasváróba építve:
A vitrin konstrukciós kialakítása megegyezik a 4.-es pontnál leírtakkal, azzal a különbséggel, hogy a rögzítés az utasváró megfelelően kialakított vázszerkezetéhez történik.